Frank forventer at Eriksen blir en forsterkning. (foto: brentford, twitter)

Brentford Community Stadium med kapasitet på sytten tusen supportere. På onsdag tok the Bees imot Manchester United med budsjett og en tropp som får gjengen til Thomas Frank til å virke nettopp som små bier. Det endte med 1-3 seier til fotballmangemillionærene fra Old Trafford, men for Frank var de første førtifem minuttene gnistrende gode.

Lagene gikk til pause med 0-0, et resultat Frank mener United bør være overlykkelige for.

Les: Dembélé har spilt sin siste Barcelona-kamp

-Jeg er ufattelig stolt av laget mitt. Vi er den minste klubben i Premier League og Manchester United er den største. Vi ødela dem i første omgang, og de hadde ingenting. Vi hadde tre kjempesjanser, så de er utrolig heldige… De endret systemet mot lille Brentford… Intensiteten vår drepte dem, det viste vi i første omgang hvor vi spilte the Brentford way. Måten vi smadret dem i første omgang var fantastisk, sier Frank til BT Sport.

Brentford holder seg på betryggende avstand til nedrykksstriden fra sin 14 plass med 23 poeng på 22 kamper. Thomas Frank og gjengen har vist at de kan yppe med alle motstanderne i verdens tøffeste liga, uavhengig av om de har budsjett i milliardklassen.

For Brentford-supporterne var det en ekstra bonus å se at United måtte ta Ballon d’ Or grossisten Ronaldo av banen i andre omgang for å forsvare seg til seier. Mot lille Brentford.

Les: Vil gjøre Jesse Lingard til klubbens best betalte

Den norske supporter klubben til Brentford har laget en artikkel om hvordan det er på «innsiden».