Akter å ta en Ranieri. (foto: leicester, twitter)

Ja, dette høres helt usannsynlig ut, men når stolleken for managere i Premier League er godt i gang, svirrer ryktene om hvem som stjæler managere fra hvilken klubb.

Arsenal har skubbet ut Unai Emery og gitt Fredrik Ljungberg ansvaret som vikar i beste Solskjær-stil. Men om Ljungberg er manageren som skal lede London-klubben de neste årene, er heller usikkert.

Les: Nå løsner det for Coutinho

Ifølge Telegraph har Arsenal allerede blinket ut Brendan Rodgers som redningsmannen for klubben. Den engelske avisen hevder å vite at Leicester kan tvinges til å gi fra seg suksessmanageren sin.

Utkjøpsklausulen i kontrakten til Rodgers skal ligge på rundt 160 millioner kroner. Den tidligere Liverpool-mangageren har løftet Leicester til en imponerende 2. plass i Premier League, men viste med sin brå Celtic-exit at han ikke er sen med å utnytte muligheter som dukker opp.

Les på Popidol: Artister rømmer Amazon

Hva sier Rodgers selv?

-Det er naturlig at det kommer linker. Hvis du gjør en god jobb er det alltid noen som vil hente deg. Det er alltid flere aktuelle navn. Mitt forhold til supportere og spillere hos Leicester er veldig sterkt. Vi kjenner at vi er på gang med noe spennende. Arsenal er en  fantastisk klubb, en av de største i England. Når Arsenal har sendt Emery ut er jeg overbevist om at de vet hvem de ønsker å ringe inn, sier Rodgers ifølge Metro.

Noen som ble noe klokere?

Vi kjenner oss ikke helt trygge på at Rodgers ikke lar seg kurtisere til å hentes til «en av de største klubbene i England».

Les: Arsenal henter inn nok en tidligere spiller, proppfull med riktig dna

Leicester bør være forberedt på mottiltak. 160 millioner kroner er som småpenger å regne, hvis Rodgers er The Man.