Så lykkelig blir man når man får seg en brasiliansk høyreving for null og niks. (foto: arsenal, twitter)

Marquinhos. Navnet i seg selv klinger godt. For tre år siden signerte den da 16 år gamle spilleren en femårskontrakt med Sao Paulo. Problemet var at den brasilianske storklubben hadde vært litt for ivrige da de «bandt» supertalentet til den lange avtalen. Arsenal hoppet på muligheten som åpnet seg, og ser ut til å ha skaffet seg en skikkelig spennende forsterkning for «vekslepenger».

Ifølge FIFAs reglement kan en 16-åring tilbys maks treårskontrakt. Kontrakten til Marquinhos, som løper til 2024, er derfor ikke lenger gyldig. Det har tydeligvis tatt tid for FIFA å oppdage feilen, men ifølge det brasilianske mediet GeGlobo har dette ført til at Sao Paolo har åpnet opp for et hastig salg av frykt for at kontrakten med Marquinhos blir annulert og spilleren går ut som free agent.

Les: Folkene til Paulo Dybala er i London

Arsenal har tydeligvis kommet tidlig inn i prosessen, for ifølge GeoGlobo har London-klubben allerede lagt inn et bud på 3,5 millioner euro for den brasilianske 19-åringen, et bud som nå er akseptert. Høyrevingen har 39 kamper for seniorlaget, med 4 scoringer og 3 assists, pluss kamper på det brasilianske U16 – og U17-landslaget.

For godt under femti millioner har Arsenal sikret seg en up and coming brasilianer, nå gjenstår bare forhandlingene om de personlige betingelsene.

Når vi har sett teften til Arsenal på overgangsmarkedet det siste året, og hva Arteta har gjort med ungdomsgjengen hos Arsenal, er det bare å glede seg til Marquinhos.

Les: Haaland ute av Dortmund – nå forteller Bellingham om sine planer