Brann har hastverk med å hente Odd-back

(c) Bilde: Odd: Thomas Grøgaard

Det er allerede gjort en avtale om bytte av klubb etter at årets sesong er over, men nå har Brann pushet på for å hente Odd backen Thomas Grøgaard allerede i sommer. 

Det var lenge en «umulighet» for Odd å la Thomas gå allerede nå som Brann har ønsket hele tiden, argumentet har vært at Odd virkelig trenger han, det behovet synes å være borte nå.

Les: Mohamed Salah politianmeldt av Liverpool

Årsaken til at det nå er mulig igjen er at Odds hovedtrener Dag-Eilev Fagermo tidligere i dag hadde møte med Bodø/Glimt back Emil Jonassen. -Han ønsker seg tilbake til klubben han forlot etter 2015 sesongen. – Emil Jonassen har bare spilt 9 kamper for Bodø/Glimt denne sesongen.

Tidligere i dag sa Thomas Grøgaard følgende til TA:

«Jeg forholder meg til kontrakten jeg har, men samtidig har jeg fått beskjed fra Odd om at det blir benken i Eliteserien og spill i 2. divisjon resten av sesongen. Ikke noe galt med 2. divisjon, men når du har spilt lenge i Eliteserien, så er det jo en liten nedtur. Samtidig må jeg understreke at jeg ikke føler meg dårlig eller urettferdig behandlet»

Med Grøgaard inn får Brann flere alternativer på backen der Ruben Kristiansen har vært skadeplaget denne sesongen og Gilli Rolantsson stod over kampen mot Molde på grunn av en skade i lysken.

Hovedtrener i Brann Lars Arne Nilsen hadde følgende å si om spillerstallen sin til Eurosport for noen dager siden.

«Jeg er strålende fornøyd med den gjengen jeg har, det er denne gjengen som har tatt oss hit vi er. Vi vet at vi er sårbare for skader og må ha litt tur med tanke på det og karantener, men skal vi ha noe inn så skal det være bedre enn det vi har. Da skal det være kvalitet»