David Møller Wolfe sin siste kamp for Brann blir 11.juni mot laget de vant over i NM-filanen; Lillestrøm! har den siste tiden blitt koblet mot en overgang til AZ Alkmaar, og mandag kveld bekrefter Brann at 21-åringen har signert for klubben.

Venstrebacken var mandag i Nederland for å gjennomføre den medisinske sjekken. Han har skrevet under på en kontrakt til sommeren 2028. – Det var etter tøffe forhandlinger hvor Bergens-klubben takket nei til to tilbud før de fikk AZ Alkmaar til å hoste opp et bud det var umulig å si nei til.

Les: Både Unai Emery og David Moyes «vet» de kan gjøre en bedre jobb med skadeutsatt stjerne enn Erik ten Hag

Ifølge BA er overgangen ventet å gi Brann over 30 millioner kroner, som vil gjøre Wolfe til klubbens største salg noensinne.

Norge har de siste årene, av naturlige årsaker blitt interersant for klubber i Europa, det er ikke bare på grunn av Erling Braut Haaland, men også norske spillere i de fleste ligaer som gjør det bra og som har høyarbeidsmoral.

Brann som kom tilbake til Eliteserien etter å ha vært en snartur i OBOS-Ligaen ligger for øyeblikket på 3.plass med 14.poeng. – Samme som Viking. (de har en kamp mindre) Bodø/Glimt er suverene på topp med 22.poeng.

Overgangsvinduet i Nederland åpner ikke før starten av juni, så Møller Wolfe blir værende i Brann i noen uker til og spiller sin siste kamp for Brann mot Lillestrøm 11. juni.

21-åringen har vært en del av Brann sin A-stall siden 2021. Totalt har han spilt 63 kamper for klubben, og han var i helgen med på å sikre cupgull for Brann.

Les: Villig til å betale det det koster å kjøpe fri suksessmanager