Roy Keane

Den irske Manchester United legenden Roy Keane har prøvd seg som manager uten å være i nærheten av å være så kontroversiell eller suksessrik som han var som spiller og senere som kommentator.

En ting er helt sikkert Roy Keane ga absolutt alt alltid, noen ganger med vidtrekkende konsekvenser.

Det var Keane som en del av en hevnaksjon ødela resten av karrieren til Alf Inge Håland i en kamp mot Manchester City i 2001.

SISTE: Antonio Rudiger enig med ny klubb

Hevnaksjonen kom fordi Håland i 1998, da som spiller for Leeds United, hadde skadet Keane og etterpå påsto at Keane bare sutret. Roy Keane ble også sendt hjem fra VM i 2002 uten å få spille en eneste kamp etter å ha kjeftet på den irske landslagssjefen Mick McCarthy i 10 minutter.

Den frittalende fotballeksperten var assistenttrener i Nottingham Forest i 2019. Og tidligere også vært manager Sunderland og Ipswich.

Tidligere Manchester United-spiller og nåværende frittalende fotballekspert Roy Keane skal ha dukket opp som en overraskelseskandidat for den ledige managerjobben i Hibernian, melder The Times.

Le Parisien: Pochettino har fått sparken hos PSG

50-åringen har vært utenfor treneryrket siden han var assistenttrener i Nottingham Forest i 2019. Tidligere har han ledet Sunderland og Ipswich som hovedtrener.

Hibernian ligger for øyeblikket på 7. plass i den skotske toppdivisjonen.