Joshua King

Joshua King forteller at en overgang til Manchester United forrige måned ville vært «en drøm som gikk i oppfyllelse» – men innrømmer at han må «være forsiktig med hva jeg sier» om det.

Ole Gunnar Solskjær lag prøvde i alle retninger å finne en angrepsspiller før fristen i vinterens overgangsviduet gikk ut. Edinson Cavani, Danny Ings, Islam Slimani, Dries Mertens, Salomon Rondon og – kanskje mest bisarr – Adolfo Gaich alle nevnt som United mål, før de til slutt hadde flaks med minutter igjen for å lande den tidligere Watford spilleren Odion Ighalo på utlån fra Kina.

Les: Tre Premier League-klubber har virkelig sovet i timen

Joshua King var så nære at både Eddie Howe (manager i Bournemouth) og Ole Gunnar Solskjær snakket åpent om utsiktene til hente 28- åringen tilbake til sin tidligere klubb.

King følte seg “brukt” av United over den avbrutte overgangen skissert frustrasjonen over “brutte løfter” rundt avtalen.

Etter 2-1 nederlag mot Sheffield United søndag snakket King med TV 2: «Hvor nær den var?, det har jeg ikke noe komplett svar på. Jeg passe på hva jeg sier».

“Jeg hadde en viss tro på at det skulle skje. Og det var litt følsomt for meg med tanke på at jeg flyttet til England som 16-åring for å oppnå drømmen min og ønsket å nå det målet i Manchester United. ”

Joshua King kom til Old Trafford fra Vålerenga for 12 år siden og gikk gradene i Manchester United, men fikk aldri testet seg på førstelaget etter diverse låneopphold og et par sesonger for Blackburn meldte han overgang til Bournemouth i 2015.

Les: Jürgen Klopp får Chelsea og Stamford Bridge i gave

«Når du hører at du er koblet til United og et bud kommer inn, kommer følelsene du hadde som 16-åring tilbake til deg»

“Men hvorfor det ikke skjedde, vet jeg ikke. Jeg er en Bournemouth-spiller, og jeg liker det her. Men det hadde vært en drøm, jeg vil ikke lyve.

«Det skjedde ikke, og jeg kommer til å gi alt til Bournemouth så lenge jeg er i denne klubben.