Bøtter inn mål for Lyon, nå blir Premier League drømmen en realitet

Nabil Fekir bøtter inn mål i Ligue 1

Mens klubben han spiller for Lyon benekter reporter om at de har blitt enige med Liverpool om en overgang for Nabil Fekir for den nette sum av 62 millioner pund er det mye annet som peker i retning av at det faktisk stemmer. 

Sesongen har vært fantastisk for Fekir som i en alder av 24 år virkelig har slått igjennom. – Det er RMC Sport som hevder avtalen allerede er ferdig, de har ofte rett. De sier videre at Liverpool til tross for ekstrem suksess med Mohamed Salah ønsker å fylle tomrommet etter Philippe Coutinho sin overgang til Barcelona i januar.

Les: Har funnet en som vil spille perfekt sammen med Mohamed Salah

Allerede 2015 sesongen ble  Nabil Fekir kåret til Ligue 1s unge spiller, denne sesongen har vært fra meget bra 17 Ligue 1 mål og 7 assist lar seg høre.

 

Interessant nok har tidligere Liverpool manager Gerard Houllier vært involvert i avtalen, etter å ha blitt rådgiver for Lyon-presidenten Jean-Michel Aulas.

Houllier reiste til England for noen uker siden for å fullføre avtalen, et viktig punkt for Nabil Fekir var at hans yngre bror, Yassin Fekir også skulle få være med til Anfield.

Lyon-presidenten Jean-Michel Aulas snakket nylig med reportere og fortalte følgende:  «Vi har ikke hatt kontakt med Liverpool i dag. Nabil Fekir er her. Vi håper å beholde ham og få ham til å spille Champions League med oss ​​neste år. Men Fekir har tidligere antydet at han er klar til å forlate Lyon og er opptatt av å utfordre seg utenfor Frankrike».

Det er ca 0 % sjanse for å Lyon sier nei takk til nesten 700 millioner kroner.