Bolton i krise: Er nå nede i fem seniorspillere!

413
Erhun Oztumer

Den tradisjonsrike klubben Bolton er satt under administrasjon og startet denne sesongen med minus 12 poeng på grunn av økonomisk rot. -Pilene ser ikke ut til å peke i riktig retning og nå har de mistet nok en spiller, denne gangen er det Erhun Oztumer som tar sin hatt og går, klubben er nå nede på fem seniorspillere i førstelagstroppen.

Erhun Oztumer har tidligere i dag skrevet en toårskontrakt med Shrewsbury Town.

Klubben som har slitt med lønnsutbetalinger til spillere og ansatt ble satt under administrasjon i mai, samtidig som klubben ble dømt til nedrykk fra Championship til League one og der også med minuspoeng.

I kampen mot Coventry i helgen plasserte Bolton et lag med en gjennomsnittsalder på bare 19 – det laveste i klubbhistorien.

Bolton var nær ved å bli solgt til Laurence Bassini tidligere på året, men da et salg kollapset, fikk han utrolig nok  en domstol med seg i å hindre klubben i å bli solgt til noen andre.  BBC skriver at den blokaden er i ferd med å miste sin effekt og at Football Ventures-konsortiet skal overta klubben så snart som mulig.

Bolton startet sesongen på minus 12 poeng og har scoret ett poeng på to kamper i League 1. Det betyr at de for øyeblikket har minus 11 poeng.  Klubben var sist i Premier League tilbake i 2011/12.