Bodø/Glimt tjener ikke en krone på Vegard Leikvoll Moberg overgang

(c) Bilde: Silkeborg: Vegard Moberg

Det ble i det miste ikke en konkurrerende klubb som ble neste stopp for Vegard Leikvoll Moberg. Kontrakten var gikk ut på dato til tross for iherdige forsøk på forlengede fra den nord norske klubben og Brann stod klare til å ta over.

Nå er Vegard Leikvoll Moberg (28) klar for danske Silkeborg.

På danske Superliga-klubben sine sider skriver de at midtbanemannen har skrevet under på en avtale frem til sommeren 2022.

Les: Hemmelig møte med Barcelona legende

«Med signeringen av Vegard Moberg får vi en erfaren spiller inn, som har har prestert godt i de siste sesongene i Bodø/Glimt, der han var med på å sikre sølv i 2019. Han har vist stor interesse for Silkeborg til tross for andre muligheter, og han gir noen nye dimensjoner til midtbanen, der han blant annet kan bidra med erfaring og fysikk». sier klubbens sportssjef Jesper Stücker.

Les: Skeid henter sin nye trener i Vålerenga

Han kom til Silkeborg fredag, og gjennomgikk den obligatoriske medisinske sjekken og underskrev kontrakten.


«Jeg hadde lyst til å prøve et annet land og en annen liga, og da jeg var kontraksløs i Bodø/Glimt var det nå sjansen var der. Da muligheten med Silkeborg dukket opp var jeg ikke i tvil om at jeg skulle gripe den. Superligaen har høy status hos fotballspillere i Norge, og nå gleder jeg meg til å prøve det. Jeg kommer inn med positiv energi og kan nok også bidra med min erfaring og hjelpe med å binde tingene sammen», sier Moberg til klubbens nettsider.