Drømmescoring ble avgjørende i oppgjøret på Nadderud. Foto: Aleksander Isaksen / Sporten.com

Bodø/Glimt jakter forsterkninger og skal ha sendt konkret bud på Stabæks Hugo Vetlesen.


Bodø/Glimt har lagt inn et bud på Stabæks Hugo Vetlesen som nå ligger til vurdering på kontorene på Nadderud. Og skal være ut etter å hente ham inn for noe av pengene, som klubben fikk for et salg av Jens Petter Hauge til AC Milan.

Det var først Nettavisen som meldte saken først av mediene i Norge. Avisen hevder å vite at Stabæk sitter i et hastemøtet angående budet som tikket inn fra Nord-Norges «flagskip – Bodø/Glimt».

Videre skriver Nettavisen at det skal være positivitet i samtalene om et salg av Hugo Vetlesen. Avisen har også vært i kontakt med den aktuelle spilleren (Hugo Vetlesen). Flere hevder at Bodø/Glimt skal ha lagt inn et bud på rundt 5 millioner norske kroner for 20-åringen.

– Jeg ønsker ikke å kommentere disse opplysningene, sier Vetlesen til Nettavisen søndag ettermiddag og henviser til agentene Vadim Demidov og Bjørn Tore Kvarme.

Stabæks sportsdirektør Torgeir Bjarmann har ikke ville besvart henvendelsen fra Nettavisen søndag. Også Daglig leder i Stabæk Jon Tunold sier at han ikke har mulighet til kommentere saken nå og sier at «det er mye som skjer på Nadderud» før overgangsvinduet stenger natt til tirsdag.

Stabæks sportssjef, Torgeir Bjarmann, bekrefter at det er interesse for 20-åringen.

– Hugo er en ung, meget god spiller som det er naturlig at andre klubber er interessert i. Men foreløpig er fokuset vårt på kampen i morgen. Hugo skal være med der, og så får vi se om noe skjer inn mot overgangsvinduet siste dager, sier Bjarmann til TV 2.