Isak Helstad Amundsen

Avisa Nordland skriver at Glimt spiller nærmer seg sjokkovergang. – Det de henviser til er at den 23 år gamle midtstopperen Isak Helstad Amundsen blir solgt til klubbens argeste konkurrent Molde.

Bodø/Glimt ser ut til å seile inn til en nytt Eliteseriemesterskap etter å ha landet på sølvplassen i fjor bak nettopp Molde. Forsvaret til Molde er svekket etter at Sheriff Sinyan gikk gratis til SK Slavia Prague og salget av Birk Risa til New York City for en million euro.

Les: Manchester United selger keeper timer etter nedsabling av Wrexham-spiller

Molde som etter en svak start på sesongen sanker nå nest mest poeng i eliteserien og har klatret opp til fjerdeplass er likevel såpass langt bak Bodø/Glimt at det er mulig for de to rivalene å bli enige om overganger.

De to klubbene skal være eninge om en overgang verdt 12 millioner kroner for Isak Helstad Amundsen. – Det er trolig en god løsning for alle, spesielt for Amundsen som har havet bak Marius Lode, Brede Moe og Odin Bjørtuft i hovedtrener Kjetil Knutsen sin prioriteringsliste. Amundesen har bare startet i en Eliteserie-kamp denne sesongen.

Romsdal Budstikke melder at Molde så langt ikke har godtatt Isak Helstad Amundsen sitt lønnskrav.

Les: Ny avtale for Osimhen – med interessant utkjøpsklausul

Amundsen har kontrakt med Bodø/Glimt ut 2025.