Mattias Käit

Selv om det som finnes av vinduer for spill i Europa er lukket har Bodø/Glimt valgt å hente inn den 23 år gamle offensive midtbanespilleren Mattias Käit. – Til tross for sin unge alder har allerede spilt 37 A-landskamper for Estland.

De regjerende seriemestre som akkurat nå bekler andreplassen i Eliteserien hadde en svært god kveld i går med seier mot Zorya Luhansk på Aspmyra stadion i Europa Conference League.

Se Bodø/Glimts drømmescoring

Det er bare signert for ut sesongen, med Bodø/Glimt har opsjon på forlengelse. «Jeg føler at Glimt passer meg perfekt. Det er høy intensitet, godt tempo og en familieklubb jeg kan utvikle meg videre i», sier Käit til Bodø/Glimt sine sider.

Estlenderen har scoret åtte mål på sine 37 kamper for landslaget. Han forlot nylig den slovenske klubben Domzale og kommer til Bodø vederlagsfritt.

Käit kom inn til pause da Domzale nylig tapte 1-6 for Rosenborg i kvalifiseringen til conferenceligaen. I den turneringen fikk Bodø/Glimt en kjempestart på gruppespillet torsdag kveld. Nordlendingene vant 3-1 mot Zorja Lugansk.

Les: Premier League kan nå glemme Leon Goretzka

Käit får ikke spille i Glimts europacupkammper denne høsten. Overgangen kom etter fristen for å registrere troppen til Uefa.