Danskene har skjønt det lønner seg å spille for Kjetil Knutsen.

Bodø/Glimt har et knallsterkt team denne sesongen etter at hovedtrener Kjetil Knutsen til stort rabalder i begynnelsen av januar hentet inn Tromsø sin suksessrike hovedtrener Gaute Helstrup som assistent.

På et tidspunkt drar Kjetil Knutsen ut i Europa og da er Gaute Helstrup klar til å overta, men i mellomtiden skal de lede Bodø/Glimt til nok et seriegull.

Les: Suksess i Portugal kan bringe både Morten Hjulmand og hans sjef til Barcelona

Med økonomien på plass går Bodø/Glimt etter en av Helstrup sine favoritter i Tromsø. Den 23 år gamle Tromsø-gutten August Mikkelsen som i fjor meldte overgang til Allsvenskan og Hammarby.

Vi vet at Bodø/Glimt for en kort tid siden la inn et bud på August Mikkelsen som ble avslått. Svenske Aftonbladet skriver at det er lagt inn et nytt og mye bedre bud: «Det er et mye bedre bud enn det første, men Hammarby avslo også det andre budet»

Det første budet skal ha vært på rundt 15 millioner kroner for Hammarby-spilleren. «Summene begynner nå å bli så store at Hammarbys styre vurderer å selge spilleren. Samtidig vil trener Kim Hellberg veldig gjerne beholde nordmannen, noe som taler for at Mikkelsen blir»

Glimt har vært interessert å sikre seg 23-åringen allerede før han gikk til svensk fotball i fjor vinter. – Men da hadde de ikke Gaute med på laget!.

Les: Roy Keanes første Instagram-«post» på to år går umiddelbart viralt


Overgangssummen fra Tromsø den gangen skal ha ligget på over 20 millioner kroner.

Mikkelsen står med 26 kamper og to mål for Hammarby. I sin siste sesong i Tromsø leverte midtbanespilleren sju mål og fem målgivende på 26 kamper.

Les på Synaps: Norges største lokalavis har fått ny redaktør