Har kommet hjem til Berlin. (foto: hertha, twitter)

Det er flust av historien om spillere som valgte bort muligheter som de senere angrer på (eller kan skryte av). Kevin-Prince Boateng har sin historie om United.

Midtbanespilleren har et lappeteppe av en CV, der 1-2 sesonger hos samme klubb har vært standarden med hyppige utleieopphold. Fotballnomaden har blant annet spilt kamper for Tottenham, Dortmund, AC Milan, Barcelona og Eintracht. 34-åringen har nå «slått seg til ro» hos Hertha Berlin siden i sommer.

Les: Harry Maguire fikk nok en gang Roy Keane til å vri seg i kommentatorstolen

Nå deler han med Hertha-supporterne hvordan han bommet i 2013 etter å ha hatt noen gode sesonger hos AC Milan med Zlatan, Cassano Seedorf og gjengen.

Valget falt på Schalke 04 og fireårskontrakt, noe som viste seg å ende i en clinch med klubben der kontrakten ble oppløst allerede etter toogethalvt år.

Det skulle ha vært Old Trafford.

-Jeg hadde muligheten til å begynne hos Manchester United. Jeg valgte Tyskland, og du så hva som hendte meg i Schalke, ser Boateng til Herthas hjemmeside.

Les på F7: West Ham får en tsjekkisk milliardær med på laget

Da hadde den ghanesiske landslagsspilleren allerede tatt noen uheldige valg. Han forlot Hertha Berlin i 2007 til fordel for Tottenham som 20-åring, fikk bare 25 kamper i Spurs-drakten med store deler av kontraktsperioden på utlån til Dortmund. Englandsoppholdet endte med en sesong hos Portsmouth i 2009.

Boateng skjønner nå at han burde ha brukt flere år hos Hertha på å utvikle seg.

– Jeg var 20, spilte fast og alt var bra. Det var hjemmet mitt, familien var der. Jeg skulle ha blitt hos Bertha i to, tre år til, avslutter Boateng.

34-åringen anger fælt på at han ikke valgte Manchester United i 2013. Vi husker de kaotiske sesongene etter at Alex Ferguson forlot Old Trafford, og tviler på at Boateng hadde funnet noe mer stablitet hos de røde djevlene.

Les: Bild: Dortmund har lønnstilbudet som får Erling Haaland til å bli