Ole Gunnar Solskjær og Paul Pogba

41 år gamle Xavi Hernández kom som en liten gull til Barcelona sitt berømte akademi La Masia i 1995 og leverte 20 fantastiske år for klubben. – Han ble en av tidenes beste midtbanespillere og er en levende klubblegende. Barcelona president Joan Laporta sikkert sammen med det fleste fans håper Xavi kommer tilbake som manager.

Avisen El Nacional er i det minste overbevist om at han kommer og melder at Xavi har gitt Barcelona en liste over fire spillere han svært gjerne vil ha og listen inneholder den franske superstjernen Paul Pogba.

Les: Goal: Barcelona-delegasjonen løste floken på ett døgn

Xavi skal være nær å bli ny Barcelona-manager og den tidligere midtbanespilleren skal allerede ha sett seg ut aktuelle ny signeringer.

El Nacional melder at Xavi har gitt klubben en liste på fire spillere, som blant annet består av Paul Pogba.

Franskmannens kontrakt med Manchester United går ut etter sesongen, og han står fritt til å begynne å forhandle med nye klubber fra januar av. – Det har så langt vært to klubber som er aktuelle for den franske superstjernen, en retur til Juventus eller spill for kongens klubb. (Real Madrid). Paris Saint-Germain trakk sin interesse i sommer da fansen protesterte slik bare franske fans kan.

Paul Pogba som til tider er genial har Xavi Hernández som sitt store forbilde, han ser store fordeler i å spille på et lag med en manager som i en årrekke har vært verdens beste i samme posisjon som han selv.

Det skal pågå ikke så veldig hemmelige samtaler om å hente enn annen Barcelona-legende tilbake til Camp Nou som en del av Xavi sin trenerstab. 37 år gamle Andrés Iniesta har avtale med den japanske klubben Vissel Kobe frem til januar 2024. Skulle det skje vil de i det minste ikke mangle «midtbane» kompetanse.