Lamine Yamal

Spanias 16 år gamle vidunderbarn Lamine Yamal gjorde det igjen mot Kypros. – Spania som allerede er kvalifisert til EM neste sommer i Tyskland har klart etter noen slitsomme år å snu både stemning og resultater.

I går var det spanske landslaget på ferieøya og vant 1 – 3 det var Lamine Yamal som åpnet ballet etter fem minutter med sitt andre landslagsmål.

Fremtiden for Spansk fotball, men ikke nødvendigvis fremtiden for Barcelona!

Les: Harry Kane kan allerede lukte ekstrabonusen!

Barcelona-spilleren som krev under en langsiktig kontrakt frem til sommeren 2026 i begynnelsen av oktober ble Spanias yngste spiller og målscorer i en 7-1-kvalifiseringsseier mot Georgia i september.

Torsdag rundet han målvakten og satte ballen i mål etter 22-pasningstrekk.

Mikel Oyarzabal og Joselu satte Spania i kontroll før Kostas Pileas slo til.

Spania er to poeng over Skottland på toppen av gruppe A som går inn i søndagens siste kamp med Georgia.

Les på F7: Milliarddryss til FIFA! – Ikke tilfeldig Saudi-Arabia fikk VM

Verdien på Lamine Yamal har de siste ukene i følge Transfermarkt økt fra 25 millioner euro til 50 millioner euro. Paris Saint-Germain har allerde signalisert de kan legge 70 millioner euro på bordet for en overgang neste sommer, mens Manchster City manager Pep Guardiola allerde har kontaktet gamle venner i Barcelona for å snakke lån med kjøpsopsjon på en milliard.

I og med at unggutten er fostret opp i Barcelona er et salg ren netto! – Det blir vanskeligere og vanskeligere for klubben, som fortsatt har økonomiske problemer å si nei til salg.