Lykke til på reisen. (foto: united, twitter)

Uttalelsene til Harry Maguire i sommer, selv etter at han ble strippet for kapteinsbindet, har tydet på at 30-åringen ønsker å bli igjen og kjempe om spilletid på Old Trafford. Den engelske landslagstreneren har bedt midtstopperen om å ta et valg som ikke ekskluderer ham fra den engelske troppen, Man United har jobbet intenst for å sende Maguire videre. Nå blir alle parter happy.

På onsdag meldte Sky Sports og The Athletic at United og West Ham er enige om overgangssum på 30 millioner pund for Maguire.

LES: Liverpool kjøper spiller til ville 1,4 milliarder!

Den alltid tilstedeværende overgangsjournalist Romano hevder West Ham venter på klarsignalet til å starte samtaler med 30-åringen om de personlige betingelsene, detaljer Man United-ledelsen er spesielt interesserte i. For det blir et lønnskutt ved overgang, det snakkes om en reduksjon fra 190 til 120 000 pund i uka. Ifølge The Sun står United klar med å kompensere lønnstapet til Maguire med rundt 6 millioner pund.

Maguire får stjernestatus hos David Moyes, Man United gjør plass i lønnsbudsjettet til en forsterkning Ten Hag selv velger, Maguire får nok til salt på maten og noen sportsbiler til i garasjen, Gareth Soutgate slipper å forsvare valg av Maguire i Englands midtforsvar når 30-åringen får flust med spilletid.

LES OGSÅ: Tidligere Chelsea-spiller tilbake i Premier League

Denne historien ser likevel ut til å få en happy ending.