Blir nok en god stund før vi ser Liverpool-keeperen tilbake i kamp

Ikke akkurat beroligende å høre tilstandsbeskrivelsen. (foto: liverpool, twitter)
Top Article ad

Champions Leagues beste keeper ble hjulpet haltende av banen i Premier League-kampen mot Norwich for noe over to uker siden. På torsdag kom Allisons egen vurdering av skadesituasjonen, en beskrivelse som kan tolkes i begge retninger.

Det var etter at Liverpool-keeperen mottok prisen som årets keeper fra UEFA, at brasilianeren kom med tilstandsbeskrivelsen.

– Alt går etter planen. Jeg er kommet langt i rehabiliteringen, men samtidig er det en delikat skade. Så jeg må være veldig forsiktig for å ikke skade meg igjen, sier Alisson til TV2.

Det er nå over to uker siden Klopp sa det ville ta noen uker. Betyr dette at Alisson blir å se rett etter landslagspausen?

– Siden det er en delikat skade er jeg så forsiktig at all forsiktighet egentlig ikke er nok. Jeg er veldig påpasselig slik at jeg ikke skal skade meg igjen. Men jeg holder på med fysioterapeuten min og gjør alt som skal til. Så gleder jeg meg til å komme tilbake og hjelpe mine lagkamerater, avslutter Alisson.

Er så forsiktig at all forsiktighet egentlig ikke er nok

For oss høres det ut som det går riktig vei, men at Klopp neppe tør å sette inn Alisson på en god stund ennå.