Blar opp 5 millioner for forsvarsspiller

(c) Bilde: Molde FK: Kristoffer Haraldseid i trygge hender
Top Article ad

Etter nesten ti år i Haugesund reiser Kristoffer Haraldseid nordover til Molde. Molde Fotballklubb har blitt enig med Haugesund om å kjøpe den rutinerte forsvarsspilleren og gitt han en langsiktig kontrakt på fire år, ut 2022. 

«Kristoffer blir et godt tilskudd til troppen vi har, dette er en spiller vi har fulgt over tid, i Kristoffer får vi en rutinert og hardtarbeidende høyre back. Vi er svært glade for at han nå blir Molde spiller», sier Erling Moe hovedtrener til Molde sine sider

Kristoffer Haraldseid slutter seg til Moldetroppen med umiddelbar virkning og følger laget i den videre oppkjøringa til seriestart.

Les: Tiemoue Bakayoko har ikke lyst til å returnere til Chelsea

Ifølge Transfermark har Molde betalt 500 000 euro eller ca 5 millioner kroner for Haraldseid.  Molde møter Nordsjælland på La Manga senere i dag og har sin første seriekamp mot Sarpsborg 08 borte 31 mars.

Haraldseid, med en fortid i både Vats og Skjoldar, har vært en del av FK Haugesund i hele ti år etter å ha kommet til klubben som 15-åring i 2009.

Som landslagsspiller på aldersbestemte nivåer har Kristoffer Haraldseid representert Norge ved hele 69 anledninger – spennende fra G15 og til U21-nivå.