Bjørn Petter Ingebretsen (BP) tilbake der han hører hjemme

(c) Bilde: Strømsgodset: Bjørn Petter Ingebretsen

Det var sykdom som gjorde at Bjørn Petter Ingebretsen måtte trekke seg som hovedtrener for Strømsgodset, men nå er han klar for å bli trener i drammensklubben igjen, han blir trener for Godsets nye G14-lag.

Først og fremst er det viktig å understreke at Strømsgodset fortsetter satsinga på spillerutvikling med minst samme kraft som tidligere. Vi ser at andre aktører prøver å framstille det som at Strømsgodset ikke lenger er på banen når det kommer til spillerutvikling. Det er feil. Det er vi. Vi har bare definert tydeligere hva vi tror på og ikke tror på når det kommer til spillerutviklingstiltak, forteller utviklingsleder Lage Sofienlund til Strømsgodset sine sider.

Denne sesongen har ikke gått bra, de ligger helt nederst i Eliteserien med like poeng som Sarpsborg. – I slike situasjoner kan det være vanskelig å tenke langsiktig og ha fokus utviklingsarbeid, det er det de nå gjør med den meget populære treneren.

Les: Bekreftet: Sheffield Wednesday har ansatt potensielt trøbbel

«Det blir så gøy å få jobbe med ungdom igjen. Det var jo der jeg startet trenergjerningen. Helt perfekt», sier BP til klubbens hjemmeside.

BP gav seg som hovedtrener for Godset i mai. Nå vil han bruke sin tidligere erfaring i det unge laget.

– Jeg vil bruke erfaringen min og jeg håper og tror jeg har en del å bidra med på dette området, legger han til.