(c) Bilde Sandnes Ulf v/ Foto: Vetle Høivik: Bjarne Berntsen

Rogalandsklubben Sandnes Ulf er langt unna der de ønsker å være. – Deres mål er å over tid bygge seg opp til å bli sterke nok for Eliteserien. Nå er de mer i motsatt retning. Etter 13 serierunder i OBOS-Ligaen ligger de helt nede på 14.plass med bare 13 poeng.

Da Steffen Landro tidligere i sommer ble enig med klubben om å slutte lå de helt nederst, etter de har de tatt en trepoenger mot Bryne og dermed klatret et plass plasser på tabellen.

Sandnes Ulf bekrefter på sine hjemmesider at Bjarne Berntsen blir ny hovedtrener i klubben.

Vi er strålende fornøyde med å kunne presentere Bjarne Berntsen som ny hovedtrener for Sandnes Ulf, sier daglig leder Tom Rune Espedal. – Han er en mann som ikke trenger noe introduksjon. Berntsen tar med seg tonnevis med erfaring inn i klubben og en merittliste som plasserer han høyt oppe blant de aller beste, fortsetter Espedal. – Bjarne har en utrolig god oversikt over lokale talenter og spillere og det betyr mye for vår fremtidige satsning.

Les: Leo Skiri Østigård beviser han har valgt riktig med første «touch» på ballen

– Jobben som hovedtrener i Sandnes Ulf var så fristende at jeg ikke hadde mulighet til å si nei. Jeg måtte gå noen runder med meg selv og mine nærmeste, men tenkte at dette var en mulighet jeg bare måtte gripe, sier Berntsen.

64-åringen har tidligere trent Viking i flere perioder – senest fram til 2020 og vært landslagssjef for kvinnelandslaget.

Les på Engelske Klubber: Tuchel rimelig likegyldig til Tammy Abraham