(c) Bilde RBK: Birger Meling

Rosenborg er på besøk hos Stabæk idag for å prøve å reise kjerringa etter en bedrøvelig start på sesongen. – Birger Meling og Per Ciljan Skjelbred er ikke med i troppen, men av to helt ulike grunner, men begge er medisinske!.

Nyinnkjøpte Per Ciljan Skjelbred har en leggskade som gjør at han ikke rekker dagens kamp, mens Birger Meling tar medisinsk test for en ny klubb.

Les: Jon Obi Mikel er ønsket tilbake på fotballøya

Rosenborg skal få ca 1 million euro

For en liten uke siden kunne Rosenborg bekrefte at hvis tilbudet var godt nok ville Meling forsvinne, og nå er han ifølge franske L’Equipe er han enig med Nimes Olympique om en treårsavtale. – Manager Bernard Blaquart som har hatt naturlig nok i og med at han ar angrepsspiller hatt fokus på målscorere, men etter en bedrøvelig avslutning på Ligue 1 sesongen sett nødvendigheten av å styrke andre lagdeler også.

Meling som startet ut som barne/ungdomsspiller for Viking har vært en tur ute før, han var en sesong på akademiet til Middlesbrough før han kom hjem og ble skikkelig god for Stabæk i 2014. – De siste tre årene har han vært en sentral del av Rosenborg.

Les på F7: Åpner «puben» etter å ha vært stengt i 3 måneder