Bildet av Braut ble til humor fra klubben

128
(c) Bilde fra Viasat: Erling Braut Haaland

Den norske landslagsprofilen Erling Braut Haaland lader batteriene hjemme i fedrelandet. Et bilde som ble lagt ut på sosiale medier onsdag ble til en humoristisk reaksjoner fra Borussia Dortmund.

Erling Braut Haaland har avsluttet en fantastisk sesong i Bundesliga, og er på en velfortjent ferie hjemme på Jæren. Onsdag la den norske storscoreren ut et bilde hvor han sitter bak rattet på en traktor. Bildet var ledsaget av teksten «jobber».

Les: Dortmund kvitter seg med fire spillere

Det skapte en «humoristisk-sans fra han arbeidsgiver Borussia Dortmund, som la ut et bilde på sin offisielle Twitter-konto. Hvor klubben la ut «tittelen» (Vi må snakke om fargen Erling Haaland» skrev klubben på sin Twitter-konto. Etter at bildet viste at han satt i en traktor med fargene til erkerivalen Schalke 04 (blå).

Neste sesong er fremdeles ett stykke unna for Bundesligastjernene, som må vente helt til 18. september før sesongen starter. Denne sesongen noterte stortalentet seg for 13 mål på 15 kamper for hans nye klubb Borussia Dortmund. Totalt ble det 44 mål på 40 kamper sist sesong for Salzburg og Borussia Dortmund.

Les: Nok en gang har Solskjær bevist at han er rett mann for Manchester United