Ønsket rødt, ble blått. (chelsea, twitter)

Forrige sesong ble fylt av mixed emotions for Timo Werner. Fra posisjon som superstjerne i Bundesliga til Stamford Bridge og en spesielt seig akklimatisering til engelsk fotball, men premiert med Champions League-tittel.

Tyske Sport Bild hevder Werner selv hadde helt andre planer enn å ende opp hos Chelsea. Ifølge den tyske avisen senterforwarden hadde gitt agenten sin beskjed om at Old Trafford var førstevalget hans da han bestemte seg for å forlate RB Leipzig.

Les: Donnarumma er fratatt VIP-kortet

Som kjent ble det aldri noen Manchester tur på 25-åringen. Første sesong i verdens tøffeste liga er unnagjort, status ble 12 scoringer og 15 assists på 52 kamper. Helt greit, men ikke i forhold til forventningene og prislappen på 47,5 millioner pund.

Så hentet Granovskaia og gjengen inn Romelu Lukaku i sommer for rundt det dobbelt. Dermed er Werner presset lenger ut i skyggeland på Stamford Bridge. 363 minutter på banen, 1 scoring og 1 assist når vi nærmer oss oktober.

Les på Engelske klubber: Villaspillere psyket ut Bruno Fernandes: «Burde gi gult kort»

Vi tviler på at livet hadde vært noe lettere på Old Trafford for Werner, og tipper United-supporterne er takknemlige for at agenten til Werner ikke klarte å skaffe klienten sin førstevalget i 2020.

Les: Solskjær anbefales å stanse van de Beek-behandling av Jadon Sancho