Holder seg unna rampelyset. Har nok av stjerner som sørger for dette. (foto: psg, twitter)

Bortsett fra alt bråket med Neymar og Rabiot og usikkerheten rundt Mbappe, har det vært stille rundt PSG. For Thomas Tuchel er det tydeligvis viktigere å gjøre jobben.

PSG-manageren er ikke akkurat typen som tiltrekker seg verdens fokus på egenhånd. Der Jürgen Klopp, Pep Guardiola og Antonio Conte tiltrekker seg mikrofonene ved sitt blotte nærvær, blir det hele litt grått rundt Thomas Tuchel.

Les: Bekreftet: Juventus har signert med den største av de alle!

Men dette betyr ikke at den tidligere Dortmund-manageren ikke gjør jobben sin. Ifølge tyske Bild er det nå bare noen få strakser unna at Tuchel henter en av sine favorittspillere i Bundesliga.

Raphael Guerreiro fra gamleklubben til PSG-manageren.

Tuchel var en slags mentor for portugiseren i Dortmund, og har bestemt seg for at venstrebacken/midtbanespilleren har kvaliteter som ikke helt har kommet til sin rett hos Dortmund den siste sesongen.

https://twitter.com/TheFootballRep/status/924320612822278145

Les på Popidol: Får du med deg denne partneren blir du verdensmester i Bowling – garantert

Forrige sesong ble det bare 23 kamper, men med 2 scoringer og 6 assist, viser 25-åringen at han også har en vilje og teft til å utgjøre del av de offensive kreftene hos PSG.

https://twitter.com/SwypeSports/status/1146533192675074050

Les. Et par timer etter Rodri dro til City var erstatteren på plass

Og hva betaler Tuchel for en spiller som ikke så mange toppklubber har på radaren sin?

Ifølge Bild dreier det seg om rundt 150 millioner kroner.

Noen som opplever dette som en lite glamorøs overgang? Vel, for Tuchel kan det være sikkert være befriende med noen spillere med litt mindre egoer.

Les: Bekreftet: Frank Lampard og duo entrer løvens hule på Stamford Bridge