Eric Dier på plass i München - og har overbevist.. (foto: Bayern München, x)

Harry Kane trakk garantert i trådene da Bayern München hentet kompisen på utleie fra Tottenham i januar. Da så ting fortsatt lyst ut for bundesligagiganten, men Eric Dier tok ikke mange skritt på tyske gressmatter før han skjønte han befant seg i et gedigent vepsebol.

Kontrakt for resten av sesongen ble skrevet med den engelske midstopperen, ifølge Sport Bild var det hektet med en kjøpsopsjon i kontrakten.

LES: Sergio Aguero kan overraske alle med comeback etter en emosjonell telefonsamtale

30-åringen var sendt bakover i spilletidskøen hos Tottenham av Ange Postecoglou, nå skulle Thomas Tuchel og Bayern-ledelsen overbevises. Det var i januar. Nå vet hele verden at Thomas Tuchel er ferdig etter sesongen, garantert tidligere hvis Bayern fortsetter å tape. Ifølge Sport Bild har Bayern-ledelsen uavhengig av Tuchel funnet ut at Dier ikke holder nivået til å spille for klubben.

Sport Bild hevder det er spesielt manglende fart i beina til Dier som har fått ledelsen til å planlegge hjemsendelsen av Kanes kompis etter sesongslutt.

ENGELSKE KLUBBER: ESPN: Klart for store endringer i Manchester United-troppen

Fem kamper har det blitt på engelskmannen så langt. Til Diers forsvar har han kommet til en klubb i sportslig svalestup, der Tuchels ledelse gir alt annet enn ro, fokus og seire.

Alt du trenger å vite: Bayern München – RB Leizpig