Unai Emery skal reise kjerringa etter PSG. (foto: arsenal, twitter)

Trener Unai Emery har fått muligheten til å gjøre endringer denne sommeren som vil slippe ut deler av «Arsene Wenger-spøkelset» fra Emirates allerede første sesong. Nå lurer det bråk i kulissene. Skikkelig bråk.

Det har pågått en maktkamp på styrerommet til Arsenal mellom USA og Russland. Kampen mellom amerikaneren Stan Kroenke og den russiske eieren av 30,4 prosent av klubben, Alisher Usmanov, nærmer seg et klimaks.

Begge milliardærene kunne ønske seg å være enehersker over en Premier League-klubb, men Usmanovs mislykkede forsøk på å kjøpe ut Kreonke for litt over ett år siden, ble etterfulgt av et mislykket forsøk fra amerikanerens side på å kjøpe ut Usmanov.

Russland er i ferd med å gi seg.

Dette minner litt om battle of the money-gigants, og Arsenal-supporterne har hele tiden fått lide for denne maktkampen.

Det eneste som hadde vært verre, ville være hvis Kroenke fikk all makt og at Arsenal ville ha blitt styrt fra USA.

Fotball styres best fra USA…

Nå kan nettopp dette skje. Ifølge Evening Standard kan Usmanov nærme seg slutten på tålmodigheten og vurderer et salg til sin erkerival Kroenke.

Kroenke som allerede har 67 % av aksjene i Arsenal, vil med dette kunne lukke døren til offentligheten og ta avgjørelser om klubbens fremtid mens han sitter på do.

Da vil vi oppleve et supporter-opprør England sjelden har opplevd. For Emery kan dette bety at den perfekte stormen kommer hans vei, om han vil det eller ikke.

Les: Det siste om Arsenal

Les betalt artikkel: Casino bonus for betting og odds