Big business beskriver Liverpool som «Fantastisk!»

Klopp the builder. (foto: liverpool, twitter)
Top Article ad

Liverpool strakk ikke helt til i sluttfasen av Premier League. For styreformann Tom Werner betyr ikke dette at sesongen ikke faller i kategorien «Fantastisk!».

Jürgen Klopp har ledet Liverpool frem til den poengmessige tredjebeste sesongen i Premier Leagues historie. Det i seg selv er anledning for å hente frem superlativene. At Manchester City valgte denne sesongen til å toppe dette med ett poeng, får så være.

-Det har vært en magisk sesong. Vi er selvfølgelig skuffet over at vi ikke vant mesteskapet, men det har vært en bemerkelsverdig sesong og troppen er meget spennende. Vi vender tilbake neste sesong med masse motivasjon for å vinne ligaen, sier Werner ifølge Goal.

(foto: liverpool, twitter)

Les: Premier League-manager reddet plassen, men får sparken 

Werner representerer Fenway Sports Group, som har stått som Liverpools eier siden 2010. Investeringen har alt annet enn tapt seg de siste to årene, og nå gir Werner signaler om at investeringsviljen ikke kommer til å avta.

-Jeg tror vi har fått mange supportere over hele verden, og jeg kan ikke si nok bra om Jürgen og alle de dyktige spillerne, avslutter forretningsmannen.

Fornøyd med investeringen. (foto: liverpool)

Les: Forsøler enda en gang å få Arsene Wenger tilbake til England

Fotball er en forening av mennesker, kompetanse, business og tradisjon. Hos Liverpool har denne utviklet seg til å bli noe skjønt.

Og fortsatt venter en finale mot Tottenham, som kan gi Klopp, spillerne, supporterne og Werner revansje for tapet mot Real Madrid.

Liverpool risen. (foto: liverpool, twitter)

Det blåser en rød vind i Europa. Go Liverpool!

Les: Rafael Benitez i limbo – aner ikke hva som kommer