Genoa viste seg verdig overlevelse i Serie A etter de sikret plassen med en solid 3-0-seier over Hellas Verona søndag. Dermed rykker Lecce ned sammen med Brescia og Spal.

De fem siste kampene i Serie A-sesongen ble spilt søndag, de beste lagene var ferdig spilt på lørdag med Juventus som seriemestre til tross for 1 -3 tap mot Roma på hjemmebane. Det eneste det var spenning rundt på søndag var hvorvidt Lecce kunne ta seg forbi Genoa og berge plassen.

Les: Pochettino kan være tilbake allerede i sommer

Da måtte Lecce vinne sin kamp mot Parma og Genoa avgi poeng på hjemmebane. To mål av Antonio Sanabria fulgt av Cristian Romeros 3-0-scoring før pause i Genova gjorde det klart at det ikke kom til å skje.

Lecce kom tidlig under med to mål mot Parma på vei mot det som ble 3-4-tap. Antonin Barak og Biagio Maccariello utlignet med to raske mål rett før pause, men danske Andreas Cornelius sendte gjestene i ny ledelse tidlig i 2. omgang. Vertene kom aldri à jour, men Gianluca Lapadula satte inn kampens siste mål. Det ble Lecces siste Serie A-mål på iallfall ett år.

Det var tidligere klart at Brescia og Spal var fortapt. Førstnevnte avsluttet med 1-1 mot Sampdoria lørdag, i kampen der norske Kristoffer Askildsen ble utvist. Spal satte punktum med 1-3-tap mot Fiorentina.

Les på Popidol: Sex-tape skandalen har holdt verdens beste borte fra landslaget i fem år