Karim Benzema

Det begynner å ligne på noe for Real Madrid, som til tross for sterk berettiget kritikk vinner kamper igjen.  Karim Benzema ble matchvinner i den meget vanskelige bortekampen mot Sevilla i går.

Franskmannen nikket 1-0 i andre omgang – og nå topper Real Madrid-ligaen sammen med Athletic Bilbao, begge med 11 poeng.

Manager Zinedine Zidane kan takke Karim Benzema for at laget kom seg så raskt etter Champions League fadesen.

Les: Scott McTominay langer ut mot egne spillere

Da toppmøtet i Sevilla-Real Madrid sto og vippet, gikk franskmannen fram. Dani Carvajal kom rundt på høyresiden og slo et høyt innlegg som Benzema nådde høyt oppe i lufta.

Franskmannen klarte å heade inn ledelsen for Real Madrid – et treff som ble det eneste kampen. Benzema har nå scoret fem mål på like mange kamper i ligaen. I 2019 har franskmannen scoret 20 mål – bare ett færre enn en viss Leonel Messi.

La Liga tabellen ser ikke ut som den pleier, vi legger spesielt merke til Grenada oppe på en tredjeplass og Barcelona ned på 8 plass. – La Liga gigantene fikk juling av nettopp Grenada noe som er omtrent like overraskende som om Asker Fotball skulle slå Bodø/Glimt.

 

Nå venter en lett onsdags-kamp for hvor Real Madrid skal være vertskap for nykommeren Osasuna før det braker løs på søndagens derby mot Atlético Madrid.