La det briste, eller bære! (foto: zappacosta, twitter)

Italieneren har ikke vært i nærheten av å spille i Chelseas tre første kamper. Selv om Serie A-klubben står og tripper for å hente ham over kanalen, er det ikke tvil om at London-klubben er stedet hvor det skjer om dagen.

Den tidligere Torino og Atalanta-spilleren Davide Zappcosta vet hva han vil, og er villig til å kjempe  – med nederlag som trolig utfall.

Har blitt en familie igjen under Sarri. (foto: zappacosta, twitter)

-Om jeg returnerer til Italia? Vel, Inter har vært etter meg, men jeg fortsetter med fullt fokus i Chelsea. Jeg har tre år igjen av kontrakten, og det eneste jeg tenker på er å lykkes i Chelsea. Det er steintøff konkurranse her, men jeg gir alt for å vinne en plass på laget. Hvis jeg ikke lykkes, får vi se, sier 26-åringen ifølge Football-Italia.

Det er i Premier League og hos Chelsea det skjer om dagen, ikke tvil om det.

Godt å mimre litt for Zappacosta på dager med benksliting.

Les: Det siste om Chelsea