Ex keeper Ben Foster og filmstjerner Ryan Reynolds og Rob McElhenney

Wrexham kan nå gjøre en enorm signering som Ben Foster prøvde å få til i løpet av sin tid i klubben. Wales-klubbens mulighetsnett er betydelig større etter opprykket til League One. Etter å ha sittet fast i National League i 15 år, har Red Dragons fått rygg-mot-rygg opprykk og vil spille på nivå tre neste sesong.

Det er et nytt sett med regler som klubben må forholde seg til, blant annet er det bare mulig å registrere 22 spillere i League One, og det har derfor vært en bølge av bemerkelsesverdige avganger fra laget.

Les på Engelske klubber: Skal hente Manchester Uniteds viktigste spiller til Bayern München

Wrexhan fungerer som fluepapir på fotballspillere. – På grunn av klubbens eiere får de mer oppmerksomhet enn mange klubber som spiller i Premier League. For eksempel har Wrexham nå 1,3 millioner følgere på Instagram mer enn syv Premier League klubber, Fulham har en million mens Crystal Palace har 1,7 millioner. (Manchester United har 64 millioner, mens Liverpool har litt over 45 millioner)

Wrexham har enorm økonomisk støtte fra Ryan Reynolds og Rob McElhenney noe som gjør at de etter opprykket til League One trolig vil ha seriens høyeste lønnsregning. – De er i full gang med å dykke inn i markedet for gratis signeringer og de arbeider med signaturer for spillere ikke bare fra egen liga eller ligaen over Championship, men også Premier League.

På Soccer Aid-vlogg på Old Trafford i fjor, prøvde Ben Foster, som spilte for Wrexham på den tiden, å få tak i tidligere lagkamerat Nani. Den tidligere Manchester United-vingen spilte også i veldedighetskampen, og Foster gjorde et frekt forsøk på å bringe ham til det walisiske laget.

«Nani har ikke en klubb,» «Jeg synes han burde komme til Wrexham…»

Den tidligere Portugisiske landslagsspilleren svarte: «Du vet aldri», noe som førte til en latter fra Foster som ikke kunne la være å kalle ham en «løgner».

På den tiden hadde Nani nylig forlatt australske A-League-siden Melbourne Victory etter bare én sesong hvor han fikk en ACL-ruptur. Han endte opp med å returnere til Tyrkia med Adana Demirspor, hvor han spilte 34 ganger i alle konkurranser og scoret fire mål.

Det er bekreftet at han har forlatt klubben, men med Nani fortsatt i utrolig form og har et ønske om å henge opp støvlene ennå.

Les: Nani forlater Adana Demirspor med umiddelbar virkning

I sosiale medier skrev han: «Jeg vil gjerne kunngjøre at jeg i minnelighet har sagt opp kontrakten min med Adana Demirspor med umiddelbar virkning.

«Jeg vil gjerne takke fansen for all deres støtte. Jeg vil nå vurdere de neste skrittene jeg skal ta i min spillerkarriere.»