The Bruce. (foto: west brom, twitter)

West Bromwich spiller for opprykk og retur til Premier League, på fredag ble det bekreftet at Steve Bruce skal lede klubben mot målet.

Vi trodde halvveis på at 61-åringen var på vei inn i pensjonistenes rekker etter at han skjønte tiden i Newcastle var over. For det første fortalte han om det enorme presset som ligger på en manager og hans familie. For det andre betalte «verdens potensielt rikeste klubb» godt for at Bruce skulle gi fra seg plassen til Eddie Howe. Fire måneder senere er Bruce alt annet på vei inn i et roligere liv.

Les: Solskjær hadde selvfølgelig rett om David de Gea

På onsdag var Valerien Ismael historie i West Bromwich, dagen etter var Bruce i det Sky Sports beskriver som tette forhandlinger med Championship-klubben. På fredag var det ikke noe mer å lure på.

På 6. plass med 45 poeng på 29 kamper er det fortsatt muligheter for West Brom til spille seg frem til opprykk, Fotballkrigeren Steve Bruce vet godt hva som må til i siste del av sesongen, uavhengig av om klubben spiller i Premier League eller Championship.

Dette er den 12. trenerjobben i engelsk fotball. Vi ramser opp: Det startet med Sheffield United i 1998, så Huddersfield, Wigan (to runder), Crystal Palace, Birmingham, Sunderland, Hull City, Aston Villa, Sheffield Wednesday og Newcastle – og nå West Bromwich.

Vi gratulerer, og ønsker The Bruce lykke til!