Hvis utseendet kan fortelle noe, Sampaioli virker som riktig type for Marseille.

Kaos. Situasjonen hos storklubben Marseille denne sesongen kan ikke beskrives som noe annet. Det begynte med at manager Andre Villas-Boas sa opp på en pressekonferanse. Etter dette eskalerte det ytterligere.

PSGs erkerival, havnebyen som kjemper om å bli den symbolske hovedstaden i Frankrike. Den kulturelle smeltedigelen med spillere som Papin, Barthez, Drogba, Chris Waddle, Rudi Völler, Pires, Desailly.

Les: Mens maktkampen hos Barcelona intensiveres fortsetter Xavi å sanke titler

Denne sesongen smalt det skikkelig. Resultatmessig ligger Marseille bare 4 poeng unna topp-fire plass i Ligue 1, men for Andre Villas-Boas ble det nok da ledelsen tok over styringen og jobbet for å hente inn spillere manageren ikke trengte eller ønsket.

Etter at manageren sa opp, angrep Marseille-(såkalte) supportere treningsanlegget i januar i protest mot klubbpresidenten og oppfordret alle til å boikotte klubbens sosiale medier og kjøp av merchandise. Reaksjonen må vel sies å være typisk fransk. Nå har en manager meldt seg frivillig til å lede klubben gjennom flammene.

Det måtte selvfølgelig være en sør-amerikaner som er godt vant med at det koker rundt fotballen. Jorge Sampaoli ble på fredag klappet inn som ny manager i tillegg til at klubben har fått inn ny klubbpresident – og sportsdirektør.

Høres Sampaoli-navnet kjent ut? Argentineren ledet Sevilla frem til 2017, da den tidligere landslagstreneren for Chile og Argentina valgte å forlate Europa.

Vi ønsker argentineren lykke til på reisen. Den blir garantert ikke kjedelig.

90min: United dytter inn 3 United-spillere og 240 millioner kroner i byttehandel