Nei, det er ikke vi som har gjort dette ekstra hemmelighetsfullt. (foto: valladolid, twitter

For å være en spiller hos den spanske giganten, har Javi Sanchez befunnet seg delvis under radaren. Men hos Real Valladolid blir 23-åringen sett på som en forsterkning.

Sanchez begynte hos Real Madrid da mamma fortsatt måtte knyte skolissene hans, og har senere jobbet seg jevnt og trutt oppover i klubbsystemet. Seniordebuten kom for reservelaget i Segunda Division B i oktober 2015, før han i 2018 ble hentet inn til treningsleiren i i USA av manager Julen Lopetegui.

Les: Barcelona pusher på for signering av ters Stegens etterfølger

Noen måneder senere var Lopetegui historie, men med Santiago Solari kom debuten for førstelaget i Copa del Rey. En uke senere ble det en stor merkedag da Sanchez byttet med Kong Sergio Ramos i CL-kampen mot FC Viktoria Plzen.

Så ble det La Liga kamp, scoring og vips – på utlån til Valladolid i 2019.

Her har Sanchez fått 2 minutters spilletid, men har tydelig bidratt nok på trening. Ifølge Marca betaler nå den 14. beste klubben i La Liga rundt 45 millioner kroner for en permanent overgang.

Som vanlig har Real Madrid sikret seg hvis Sanchez får en eksplosjonsartet utvikling etter salget, og har lagt ved en komfortabel tilbakekjøps -og videresalgsklausul i kontrakten.

Les: Newcastle lagt inn bud på spiss med 30 scoringer på 32 kamper