Aston Villa manager Steven Gerrard var en dynamisk duo Philippe Coutinho sammen i Liverpool frem til Gerrard reiste til USA og La Galaxy for å avslutte sin karriere i 2015. – Nå er de sammen igjen, i hvert fall de neste seks månedene.

29 år gamle Philippe Coutinho vender tilbake til Premier League på et lån ut sesongen fra Barcelona. Den brasilianske midtbanespilleren løser med det Barcelona sitt lønnsproblem.

Les: Bekreftet: Leo Østigard sendes til de store gutta i Serie A

Den brasilianske midtbanespilleren har ikke levd opp til de høye forventningene siden overgangen til den spanske storklubben 2018. Han har i stedet vært utlånt til Bayern München, hatt skadeproblemer og hatt relativt kort spilletid.

Nå melder Aston Villa at klubben har blitt enig med Barcelona om å låne Coutinho ut sesongen. Villa skriver, på klubbens hjemmeside, at brassen vil reise til Birmingham i løpet av de neste 48 timene for å gjennomføre den obligatoriske legeundersøkelsen. Villa har også en kjøpsopsjon.

Coutinho har tidligere spilt i Premier League mellom 2013 og 2018, da han var en av Liverpools store stjerner før han flyttet til Barcelona. Denne sesongen står brassen oppført for to mål på 16 kamper med Barcelona, ​​som han har kontrakt med frem til sommeren 2023.

Vi må vente helt til 16 april før vi får et møte mellom Liverpool og Aston Villa igjen. Liverpool fansen har null problemer med Steven Gerrard som de fortsatt elsker og vil ha tilbake i klubben en dag, Philippe Coutinho derimot er en helt annen sak.

Les: Prøver seg enda en gang på Wolverhamptons eksplosive muskelbunt Adama Traore

Aston Villa er rangert som nummer 13 i Premier League.