(foto: fra united, twitter)

Skader er en del av det å være menneske – og spesielt for profesjonelle fotballspillere. Erling Haaland, Ansu Fati og Florian Wirtz er alle unge supertalenter som presser seg til det ytterste – og forbi. De tre har alle vært utsatt for skadeavbrekk, de to siste gjennom operasjoner. Likevel, det medisinske apparatet i de største klubbene får spillerne tilbake på banen. For Paul Woolston hjalp det dessverre ikke å være del av verdens største klubb.

I 2019 ble Woolston en del av Manchester Uniteds U23-lag. Etter overgangen fra Newcastle har det blitt 13 kamper for Uniteds U23-lag, der Woolston også i perioder har blitt hentet inn a-lagstrening. På onsdag gikk 23-åringen ut med den tunge beskjeden om at han må legge opp på grunn av skader.

Les: Rice vil til en annen Premier League-klubb enn Manchester United

-Å gi seg som 23-åring har vært veldig tøft å akseptere, men jeg kjenner meg mer positiv nå. Jeg er veldig stolt av det jeg har oppnådd, mange drømmer om å få spille fotball på dette nivået. Selvfølgelig hadde jeg elsket å fortsette karrieren, men det har vært en absolutt ære å få representere Manchester United.

Les: Filippo Inzaghi har fått sparken – fem fattige poeng fra ligatoppen

Woolston fikk også med seg 15 U-landskamper for England. Vi ønsker ham lykke til videre på reisen. Fotball er heldigvis ikke alt.