Denne gangen blir det offline. (foto: tottenham, twitter)

Vi kunne ikke dy oss. Det er PSV-spiller Steven Bergwijn som nå er over seg av lykke. Det ene er å få spille for José Mourinho, det andre er å slippe å måtte nøye seg med Premier League-spill på FIFA 2020.

Vi lar 22-åringen fortelle.

-Premier League er den største drømmen for alle spillere. Jeg har alltid sett opp til Mouirnho og nå skal jeg spille for ham. Det er godt å være her, bare se på fasilitetene. Når jeg spiller FIFA på Playstation min, velger jeg nesten alltid en klubb fra Premier League, sier Tottenhams nyervervelse til hollandske Telegraaf.

Søtt.

Les: Sky Sports: Onsdag setter Bruno Fernandes seg på flyet

Og hva får Tottenham i tillegg til en habil FIFA-spiller?

6 scoringer og 10 assist på 16 ligakamper denne sesongen taler om et spennende potensiale, spesielt i hendene på Mourinho.

Vi gratulerer!

Les: Gjennombrudd i forhandlingene hos Arsenal