Martin Ødegaard

Et år før tiden og til stor tristhet både for Real Sociedad og Martin Ødegaard velger Real Madrid å hente nordmannen tilbake. Utlånet var tenkt å vare i to år, men to ting har skjedd. Martin Ødegaard har bevist han ikke står tilbake for noen i Real Madrid og corona-pandemien har fått alle til å tenke seg om en gang til før de bruker penger.

Real Madrid betaler Real Sociedad 45 millioner kroner for å ha brutt den muntlige låneavtalen.

Les: Bekreftet: Tidligere Arsenal-profil blir med Unai Emery

Real Sociedad bekrefter Martin Ødegaard reise «hjem» på deres hjemmeside.

Det er vanskelig å legge igjen et avtrykk på så kort tid, men Martin Ødegaard har gjort det. Han forlater oss for å komme tilbake til Real Madrid, men vi glemmer aldri gleden han har brakt denne sesongen, skriver de og legger til:

Hans mål, fotballen, karakteren hans, innsatsen og ydmykheten har gjort at han vil bli husket av hele klubbens familie. Vi ønsker ham alt godt for fremtiden, sier de.

Martin Ødegaard gjorde 36 opptredener for Real Sociedad denne sesongen, hvor han scoret fire mål og la opp til seks av et slag.

Les: Alle de tre «nye» Premier League klubbene meldt på i kappløpet om Ryan Fraser

21-åringen har allerede fått debuten for Real Madrid, da han ble byttet inn for Cristiano Ronaldo helt tilbake i 2015. Han har også spilt en kamp for hovedstadsklubben i cupen, men har til gode å score for Madrid.