Bekreftet: Manchester United-spilleren har fulgt anbefalingen

Aidan Barlow omtales som en skjult juvel. Nå får vi se på nært hold om det stemmer.

Eliteserieklubben ligger på 13. plass i Eliteserien. Dette er tilværelsen Ole Gunnar Solskjær anbefalte for Aidan Barlow.

Forklaringen er selvfølgelig ikke så enkelt.

ITromsø kan melde at samtalene om leie av Barlow kom som følge av TIL-talentet Isak Hansen-Aarøens overgang motsatt vei.

Les: Benitez forteller deg hele historien

Når Hansen-Aarøen må vente til august 2020 for å bli United-spiller, bekreftes det nå at Barlow er klar for spill i den stripete drakten.

Ikke akkurat vindu mot verden, men… (foto: TIL)

– Vi synes dette er veldig spennende fordi vi samarbeider med en storklubb og vi har allerede utviklet et godt samarbeid og dette har nå materialisert seg i at vi låner Barlow. Det blir interessant å se hans nivå opp mot våre egne gutter på samme alder, men vi vet vi får en veldig god spiller, sier sportssjef Svein-Morten Johansen tilTromsøs hjemmeside.

Les på Popidol: Tidenes «putekino» klovn følger opp med «Klovn the final»

Og Barlow, hvilke tanker har han om å sendes retning nordpolen?

– Jeg vet at det er bra nivå på norsk fotball for jeg har snakket med flere, blant annet Mark Dempsey og så har sjefen min Ole Gunnar Solskjær anbefalt dette. Så det blir en flott utfordring for meg og jeg er klar om treneren her ønsker at jeg skal spille allerede til helgen, sier Barlow.

Les: Daniel Sturridge selvskreven på topp, men ikke i Liverpool

Vi vet ikke helt hva vi kan vente oss på humpete gressmatter i Norge, men spennende blir det!