Bekreftet: Manchester United har 1/4 av keeperkabalen på plass

263
Gled dere. (foto: united, twitter)

Lee Grant har bestemt seg for at han digger tilværelsen på benken hos United. Den kom litt feil ut, men når du forlenger kontrakten som 3. keeper etter David de Gea og Sergio Romero, da har du akseptert at kampene tilbringes på benken.

37-åringen spiller en viktig rolle i helheten til United, selv om han bare har blitt kalt inn til én Europaligakamp så langt i sesongen og er for tiden ute med skade.

Blir de Gea skadet i sesong-innspurten, blir Grant plutselig en spiller som må kalles inn som backup for Romero når United trenger seire som mest. Da er det betryggende å vite at Grant har tyngden og erfaringen til å holde hodet kaldt og hendene varme.

Les: Rooney anbefaler United- supporterne om å «glemme» troféjakten

Kontrakten var i ferd med å løpe ut etter sesongslutt, men partene har altså blitt enige om å fortsette en sesong til.

-Jeg setter veldig pris på å være her, og det er tydelig at noen også liker at jeg er her, så det var godt å få dette på plass. Jeg ser frem til å være en del av klubben som vokser og beveger seg fremover. For meg er det helt klart at dette også har skjedd de siste atten månedene, sier Grant til klubbens hjemmeside.

Da er Grant på plass, mens det fortsatt er usikkerhet om Sergio Romero gidder å fungere som back-up keeper nok en sesong, og om David de Gea skal settes under press av Dean Henderson, som gjør alt annet enn å levere tabber for Sheffield United.

Vi gratulerer med 1/4 av keeperkabalen på plass.

Les: Liverpool kan cashe inn på retur til Premier League