João Félix

1,22 milliarder kroner er vanvittig mye penger og plasserer overgangen til João Félix som den femte største i historien. – Bare Neymar, Kylian Mbappé, Ousmane Dembele og Philippe Coutinho har kostet mer penger enn Felix-avtalen.

Atlético Madrid har funnet sin erstatter for Antoine Griezmann og gitt den 19 år gamle Benficas angriperen João Félix, draktnummer 7 på tvers, som passende var Antoine Griezmann sitt nr.

Les: På tide å bli Leeds United fan før de blir store, søkkrike og populære

Atlético Madrid skrev følgende på sine nettsider i går kveld:

«Atlético og Benfica har avtalt en overgang for João Félix. 19-årigen har signert en kontrakt for de neste syv sesongene»

Les: ESPN: Buffon skal endelig få spille med Ronaldo!

 

João Félix debuterte i juni for Portugals A-lag da de vant første «sesong» av Nations League.  Prisen ble så høy som den ble på grunn av ekstraordinær stor interesse, blant andre Manchester City, Liverpool, Real Madrid, Bayern München, Barcelona og Juventus sirklet rundt det som er en av de aller største talentene Europa har sett.

-Talentet viste seg å være forholdsvis ferskt og FC Porto kan nå angre bittert på at de da João Félix var 15 år hadde han på besøk og ble vurdert av klubben å være for lett, dermed byttet han til rivalene Benfica som nå har cashet inn 1,22 milliarder kroner.

I siste sesong var det 20 mål i 43 kamper for Benfica, som han først gjorde sin debut for i august og siden da gjort mestere.

Det har vært en hektiske dag i Atlético Madrid. Først solgte de Rodri til Manchester City, og så annonserte de oppkjøpet av Hector Herrera fra Porto, og nå har João Félix også blitt plukket opp.

Les på Popidol: Snoop Dogg tråkker på fotball-legende Paul Gascoigne