(c) Bilde: PSG: Ander Herrera

I den røde delen av Manchester vil den spanske spilleren for alltid være velkommen. Selv om Herrera ikke representerer del av Manchester Uniteds storhetstid, har den sentrale midtbanespilleren alltid vært hel United-ved. Da han forlot Old Trafford i 2019 og ble hentet inn av PSG, tenkte vi at dette skulle bli kult for veteranen. Så startet Ligue 1-klubben å fylle den allerede stjernetunge troppen med noen av de største navnene på markedet.

For 33-åringen betyr dette at det er tid for exit to år før tiden, der det har åpnet opp for en retur til gamleklubben, som i 2014 ga ham springbrettet inn til Premier League og Manchester United. Herrera kommer tilbake til Athletic Bilbao på en utlånsavtale fra Paris Saint-Germain for resten av sesongen.

Hos PSG førte skade og deretter kansellering av sesongen på grunn av Covid-19 til begrenset i 2019/20-sesongen. Han ble mer regelmessig året etter, men bare 18 av PSGs Ligue 1-kamper med fra start, før han falt helt i unåde forrige sesong.

Les: Alexander Isak åpner opp døra for Alexander Sørloth

Den Bilbao-fødte midtbanespilleren startet faktisk i Real Zaragoza, men ble registrert av gutteklubben sin i en alder av 21 i 2011. Det var med Bilbao at han deretter gjorde sitt navn som en iherdig boks-til-boks-spiller, noe som spesielt imponerte Sir Alex Ferguson i en berømt forestilling på Old Trafford.

Les: Angelina Jolie vil vite hvorfor FBI ikke arresterte Brad Pitt

Athletic Bilbao endte på 8. plass i fjorårets La Liga-sesong, for oss som digget Herrera hos United blir dette godt å se 33-åringen i action.