Craig Shakespeare har en ball i hver hånd

Han holdt seg delvis i bakgrunnen frem til han han plutselig sto som ansvarlig for mirakel-laget til Claudio Ranier, som hadde fått et gedigent antiklimaks etter feiringen av serietitlen i 2017. Siden den gang har det vært mye på farten for den englelske treneren.

Shakespeare tok over som vikar for Leciester i februar 2017 og startet likegodt med å vinne 3-1 over Liverpool i første Premier League kamp. Shakespeare ledet Leicster inn til et overlevbart sesongresultat og fikk fast managerjobb i juni.

Les: Wenger lurer fælt på hvorfor han sa nei til Manchester United

Men heller ikke Shakespeare kunne møte forventningene Ranieri hadde skapt etter serietitlen. I oktober og to plasser fra bunn i Premier League var det slutt.

Etter oppsigelsen i Leicester har Shakespeare hatt en runde hos Everton sammen med Sam Allardyce, fikk sparken mindre enn seks måneder senere, fikk jobb hos Watford som assistent fra desember 2019, og fulgte med Nigel Pearson og teamet hans ut på oppsigelse i juli 2020.

En heseblesende reise som bare fortsatte for Shakespeare. Sommeren 2020 ble han hentet inn som assistent hos Aston Villa.

Les på Tysk fotball: Hansi Flick med hasteendring i den tyske landslagstroppen

Som i helgen ga manager Dean Smith sparken etter å ledet forrige sesongs overraskelse i Premier League til nedrykksstriden per oktober.

Og Shakespeare? Jepp, 58-åringen følger Smith ut porten på Villa Park. Ryktet sier at Claudio Ranieri åpner døra hos Watford…

Les: Bekreftet: Watford henter akrobatisk keeper