Ole Gunnar demonsterer hvor bredt smilet egentlig kan gå. (foto: united, twitter)

Sorry, Pogba, men så enkelt er det. Marcus Rashford er en United-gutt som har potensiale til å kjempe og levere for klubben á la Ryan Giggs. Det vil si uavhengig av om noen dager er mindre morsomme på jobb enn andre og beilerne vifter med sine euros.

Derfor blir bekreftelsen fra United om at Rashford er fornøyd med betingelsene og skriblet ned navnetrekket sitt, noe av det viktigste som skjer denne sommeren på Old Trafford.

https://twitter.com/utdxtra/status/888234144353980422

Les: Nistelrooy har bursdag – vi hyller United legenden med raidet mot Fulham

Ifølge The Telegraph får 21-åringen ukelønn på minst 2,7 millioner kroner fra «United-pappa». Det vil si, hvis han unngår å oppfylle noen av de fastsatte kritterier. Hvis dette i tillegg slår til, økes lønningen til rundt 3,2 millioner kroner.

Denne fantasiønnen er faktisk helt innafor, når vi ser hva andre casher ut på lite, eller ingenting av prestasjoner eller fremtidsutsikter.

Se på Popidol: Rashford gjenskaper Solskjærs legendariske scoring

Og Solskjær deler vår entusiasme.

– Marcus er en av de mest talentfulle engelske spillerne i sin generasjon. Han er en enestående spiller, velsignet med en naturlig hurtighet og energi. Marcus er et skinnende eksempel på talentene som kommer ut fra vårt akademi, og han forstår virkelig hva det betyr å spille for Manchester United, sier Solskjær til klubbens hjemmesider.

En god dag på jobb for Solskjær, Rashford og United.

Les: Bekreftet: Aston Villa sikrer seg Premier League-spiller