Wunderschön! (foto: liverpool, twitter)

Når du får et angrepsvåpen fra et land med 120 millioner «potensielle draktkjøpere» for 86 millioner kroner, da har du gjort et varp.

Nå gjenstår det å se om Takimu Minamino leverer det Liverpool håper og forventer, men det vi har sett av 24-åringen hos RB Salzburg i Champions League, sier oss at den offensive midtbanespilleren er Liverpool-materiale (under Klopps veildedning).

– Det har vært en drøm for meg å spille for Liverpool. Jeg er glad for at drømmen er blitt virkelighet.  Å spille i Premier League har vært et av målene mine. Det er en av verdens beste ligaer. Jeg tenkte at dersom karrieren min utviklet seg riktig, ville jeg være i stand til å spille i Premier League. Men jeg trodde aldri at jeg ville være i stand til å spille for dette laget, sier Minamino til klubbens hjemmeside.

  1. januar er overgangen et faktum og planen skal være debut noen dager senere mot Everton.

Og Klopps kommentar fra Qatar?

– Dette er fantastiske nyheter – en vidunderlig signering. Vi er svært, svært fornøyde.

Les: Tottenham må være desperate etter å selge Christian Eriksen