(c) bilde: Juventus: Douglas Costa

Brasilianeren har spilt for to av verdens største og beste klubber, har 462 ligakamper totalt med 68 scoringer, har 31 landskamper for verdens kuleste landslag. La Galaxy har nå sikret seg en champion som fortsatt er i sin beste alder – og kan knapt tro det.

Costa ble hentet til Europa i 2010 av Shakhtar Donetsk. Etter fem sesonger og 11 titler ble han hentet til Bayern München for to sesonger. Her sanket han to Bundesliga-titler og en DFB Pokal.

Les: Hansi Flick har neppe gjort seg populær hos Bayern München ga råd til Niklas Süle

Så ventet Juventus, først på utleie, så permanent i 2018. Tre Serie A titler ble føyd til på høyrevingens CV i løpet av årene, men Costa måtte akseptere at han ikke helt fant sin plass i Torino, ble sendt på utleie til Bayern München, så gratis utleie til Gremio. Her ble Costa med på klubbens første nedrykk fra toppdivisjonen siden 2004, noe som naturlig nok har sendt Costa videre.

På fredag ble det bekreftet at Costa går på seks-måneders leie fra Gremio til LA Galaxy, med en 1,5 års kontrakt med MLS-klubben liggende til sommeren.

This really happened.

David Beckhams tidligere klubb har allerede Chicharito i troppen, nå skal MLS-klubben utnytte til det fulle å ha nok en «world class proven champion» i Galaxy-drakt.

Les: Juventus-manageren har nå aldeles ingen grunn til å savne Ronaldo