Bekreftet: Conte sender spiller til Premier League

Arriverderci. (foto: inter, twitter)
Top Article ad

Denne sesongen har vi sett Antonio Conte bygge opp et little Premier League hos Inter. Nå sender faktisk italieneren noe i retur.

Det er Newcastle som nå drar nytte av linken til Inter. Midtbanespilleren Valentino Lazaro kan nå avbildes i den stripete drakten og skal gjøre nytte for seg på utleie til Premier League-klubben resten av sesongen.

Les: Lukaku glad han slipper pusletreningene til Manchester United

23-åringen startet karrieren hos RB Salzburg og hadde to sesonger hos Hertha Berlin før Inter banket på døra i 2019. Her har han forblitt ubrukt og nå overflødig (Les: Bomkjøp).

Den østerrikske landslagspilleren blir den andre leiesoldaten denne uken som hentes til St. James´Park. Først inn var den tidligere midtbanespilleren fra Tottenham, Nabil Bentaleb.

Les på Popidol: Jeff Lynne’s ELO tar turen tilbake til Oslo

Nå begynner Steve Bruce å kunne si seg fornøyd med tilskuddene.

– Valentino er en kvalitetspiller som kommer til å hjelpe oss i det offensive på de områdene vi trenger å forbedre oss. Han kan spille i ulike posisjoner, men er en naturlig ving med meget gode avleveringer. sier Steve Bruce til BBC.

Den etterlengtede seieren mot Chelsea (første i 2020), pluss to tilskudd i angrepet. Vi kjenner at vi gleder oss til Bruce og gjengen skal ta i mot Oxford i FA Cupen til helgen.

Les: Tro det eller ei, Barcelona har funnet Suarez-løsning hos Chelsea