Artjom Dzjuba

Zenit St. Petersburg vant 2-0 i nøkkelkampen mot Lyon og har sjanse til å avansere fra mesterligaens gruppe G.

I så fall trenger russerne minst uavgjort i siste gruppekamp borte mot Benfica. Både Zenit og Lyon har sju poeng fra fem kamper, men førstnevnte ligger foran som følge av innbyrdes resultater mellom lagene (1-1 og 2-0).

Artjom Dzjuba sendte vertene i føringen på tampen av første omgang onsdag. Den store, sterke Zenit-spissen headet inn en corner fra Douglas.

Les: Manchester Evening News: Prislapp på 600 millioner kroner satt på United-mål

Lyon måtte klare seg uten den skadde stjernespissen Memphis Depay, og franskmennene slet med å spille seg til store sjanser.

I stedet kom 0-2 bakover på litt uheldig vis etter 83 minutter. Skuddet fra Magomed Ozdojev endret retning i hælen til en Lyon-forsvarer, og dermed var keeper Anthony Lopes utspilt.

Les på F7: Der forsvant den aller siste grunnen til å kjøpe Vi Menn ut døra